Ramai sangat yang bertanya mengenai Vivix Shaklee ni. Ye lah produk terbaik kan. Mesti ramai orang nak tahu.

Jadi kali ni kita kongsi apa yang menarik tentang Vivix Shaklee ni khas untuk pengunjung blog semua .

Ramai sangat yang bertanya dan teringin nak mencuba Vivix ni. Tetapi bila di beritahu harga Vivix ada yang krik..krik…Tapi bukan semua la. Saya faham sebab mereka belum tahu dan faham manfaat yang bakal mereka dapat bila mereka mengambil Vivix Shaklee ni.

 

3 Fakta Tentang Vivix Shaklee Yang Wajib Ambil Tahu

#1. Vivix Shaklee terdiri daripada 4 bahan utama iaitu Anggur Muscadine, Elderberry, Purple Carrot dan Polygonum. 4 bahan ni bertaraf premium high class tau. Jangan samakan pula harga Vivix Shaklee dengan kordial anggur di pasaraya tu ye 🙂 Kualiti pun dah tak sama.

#2. Vivix ni patent pending dimana permohonan dah dihantar untuk dapat hak patent. Jadi Vivix ni secure dan ia adalah produk eksklusif Shaklee yang dikaji oleh para saintis selama bertahun-tahun. Shaklee patenkan proses Cold Filling Extraction di mana ramuan yang digunakan di dalam Vivix di-press untuk mendapatkan pati dengan suhu yang rendah dan tidak menggunakan air. 100% dari pati buah. Proses ini memang diakui sangat mahal jika nak dibandingkan dengan proses yang menggunakan suhu panas. Jika proses guna suhu panas kualiti produk yang terhasil akan terjejas dan kualiti pun menurun.

Telitikan pembuatan Vivix ni, Shaklee sangat-sangat menjaga kualiti setiap produknya dari segala segi. Quality beyond organic gitew. Semulajadi, selamat dan berkesan.

#3. Gabungan Resveratrol dan 15 polifenol. Semestinya untuk manfaat yang maksimum. Vivix bukan sekadar resveratrol semata tapi ia adalah gabungan 15 polifenol premium yang sangat powerful.

#4. Tiada pengawet, pewarna atau perisa tambahan. Uniknya Vivix ni ia tidak membeku atau meruap kerana ia adalah 100% SEMULAJADI dan sangat TULEN. Terbaik la Vivix!

Vivix shaklee

 

Vivix-shaklee

 

Vivix-shaklee

Pengalaman Pengguna Yang Mengamalkan Suplemen Shaklee

vivix-shaklee

 

Vivix Shaklee Tak Mahal Jika Dibandingkan Dengan Kualiti dan Manfaat Kesihatan Yang Anda Bakal Dapat

Kaji dulu kehebatan Vivix ni sebelum beli bukan apa, bila dah tahu manfaatnya nanti menyesal tak kenal Vivix dari awal lagi. Ramai tau yang luahkan kenapa la tak jumpa vivix ni lebih awal. Tak hairan la Vivix  Shaklee ni suplemen favourite no. 1.

Bayangkan sebiji anggur muscadine yang sebesar bola golf tu harganya mencecah rm100 ++. Ini bukan sebarangan anggur tau, anggur muscadine ni anggur jenis tahan lasak dan mempunyai ELLERGIC ACID yang mampu mencegah kanser atau sel abnormal dari membesar dan merebak ke organ lain. Ni kelebihan Vivix tau special sangat.

Sesudu Vivix tu ibarat kita telan sebiji anggur muscadine tu tau yang harga cecah seratus ringgit. Sebotol Vivix pula memang berbiji-biji buah anggur premium ni. Jadi Vivix Shaklee memang tak mahal.

4 Mekanisma Utama Vivix

  • Mempertahankan sel ( cell defense )

kelebihan vivix

 

 

 

 

 

 

  • Memberi tenaga kepada sel ( cell energy )

Kelebihan vivix

 

  • Memperbaiki sel ( cell repair )

kebaikan vivix

 

 

 

 

 

 

  • Meningkatkan prestasi sel ( cell performance )

kebaikan vivix

Bagaimana Vivix Shaklee Bertindak ?

vivix-shaklee

Tapi ada cara untuk dapatkan Vivix dengan harga jauh lebih murah dan lebih jimat 🙂

Hubungi saya melalui Whatsapp di 012-3398734 untuk mendapatkan konsultasi paling tepat dengan pilihan suplemen terbaik berkaitan masalah dan bajet anda.

 

“Tiada Jalan Pintas Untuk Sihat”

:: Apa Yang Kita Makan Hari Ini Akan Menentukan Kesihatan Kita 10 Tahun Akan Datang ::

Untuk dapatkan info lanjut mengenai masalah atau produk seperti di atas serta konsultasi eksklusif khas untuk anda, sila hubungi saya segera:

Hadyla Rose
Shaklee Independent Distributor
C.O.D Kawasan Puchong & Postage Seluruh Malaysia

Call | SMS | Whatsapp:
012 – 339 8734

SID No.:
910071

Email:
hadylarose@diarinutrisi.com

 

 

Apa yang best Vivix Shaklee ni. Mahal ke ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge