Assalamualaikum

Salam hujung minggu semua. Kali ni Dyla nak berkongsi tentang Landmark study Shaklee. Super excited tau bila tahu dan faham tentang result dari Landmark study ni. Bertambah yakin untuk Dyla terus konsisten menggunakan suplemen Shaklee yang memang terbaik ni.

Bagaimana Landmark Study ini di jalankan?

Landmark study ini telah dijalankan ke atas 3 golongan sasaran iaitu :

  1. Pengguna Shaklee yang telah mengambil suplemen Shaklee lebih 20 tahun
  2. Pengguna yang menggunakan suplemen selain dari Shaklee
  3. Tidak menggunakan suplemen

Hasil kajian klinikal dari pihak ke-3 ini di pantau sepenuhnya oleh Dr. Gladys Block, U.C Berkeley 

Eh! Takde mana-mana company lagi yang berani uji vitamin mereka utk buat LANDMARK STUDY ni..kecuali SHakLee yg berani ambil risiko demi kesihatan pengguna-pengguna vitamin Shaklee tau.. prihatin kan 😍😍
bukan fokus keuntungan semata-mata

Bangga betul saya tau jual vitamin kelas dunia ni..

Landmark study

Bayangkn penyakit seperti kanser. Penyakit ini memerlukan masa 10-30 tahun untuk ia berkembang dan menyerang sel-sel tubuh badan kita. Ia juga sangat berkait dengan lifestyle dan juga pengambilan nutrien harian kita. Bayangkan jika asyik terdedah kepada bahan-bahan yang bahaya untuk jangkamasa panjang. Apa jadi pada kesihatan sel kita, mestilah ia cepat rosak dan mati kan ? Jadi sangat penting untuk pilih hanya yang terbaik untuk kesihatan kita.

Jom layan temubual oleh Dr. Stephen Chaney yang sangat informatif ni dulu tentang Landmark study

Ia memang terbukti SELAMAT secara klinikal dan memang dipublish result utk semua tahu bukan hanya cakap kosong. Bukan sesaje claim terbaik, tiada bahan kimia, dan lain-lain tapi dengan bukti kukuh yang meyakinkan ☺
Rasa lebih yakin gitu sebab kita tak was-was nak jual produk yang berkualiti tinggi kat orang…

Jangan tak tau.. banyak juga makanan sunnah atau quranic food yang ada dalam produk Shaklee ni..tapi sebagai SIDPro kami tak terlalu tekankan makanan sunnah atau quranic food sangat sebagai tarikan marketing 😎Semua ciptaan ALLAH adalah baik untuk manfaat kita sebagai manusia. Cuma kita sebagai manusia ni kena pandai la membezakan dengan ilmu yang betul. Seeloknya kaji atau tanya pada yang pakar dalam bidang tertentu supaya kita tahu dan faham apa yang terbaik untuk kesihatan kita.

Jom tengok result kat graf tu..
result yg warna HIJAU tu Shaklee la…
result semua gini

 

RAMAI YANG GERUN tau …sebab apa?

👉 perbelanjaan untuk buat kajian ni sgt besar
👉 ambil masa yang lama
👉 result OK akan dipublish
👉 result TAK OK pun akan dipublish

bayangkan kalau result tak ok…ada company yang berani nak ambil risiko rugi besar dan semestinya reputasi pun tercemar kan?

Tapi SHAKLEE sentiasa

Satu lagii…jaga-jaga jangan sebarangan ambil vitamin sesuka hati..

KORANG TAU TAK?

Landmark study
Pengamal vitamin shaklee untuk jangkamasa panjang memang tiada masalah kepada buah pinggang. Tapi ramai yang tersalah makan vitamin. Nak selamat pilih Shaklee ye 😘
Jangan sesuka hati pukul rata semua vitamin yang ada di pasaran kesannya sama. Sebab ramai yang keliru vitamin semulajadi dengan vitamin sintetik.
Pilih yang semulajadi seperti vitamin Shaklee sebab ada bukti kukuh ia betul-betul selamat.

Landmark study

Eh nak vitamin yang selamat cari saya tau..
saya memang jual vitamin selamat ajer…
jangan risiko kan kesihatan anda tau ..

“Tiada Jalan Pintas Untuk Sihat” 

:: Apa Yang Kita Makan Hari Ini Akan Menentukan Kesihatan Kita 10 Tahun Akan Datang ::

Untuk dapatkan info lanjut mengenai masalah atau produk seperti di atas serta konsultasi eksklusif khas untuk anda, sila hubungi saya segera:

Hadyla Rose
Shaklee Independent Distributor
C.O.D Kawasan Puchong & Postage Seluruh Malaysia

Call | SMS | Whatsapp:
012 – 339 8734

SID No.:
910071

Email:
hadylarose@diarinutrisi.com

nutrisi untuk talasemia

Bukti Keputusan Landmark Study Yang Mengujakan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge