Bulan Ramadan bulan orang berlumba-lumba untuk melakukan ibadah. Kesihatan sangat penting dan badan kena fit untuk kita berpuasa di siang hari dan pada malam pula masih bertenaga untuk melaksanakan solat sunat terawih dan ibadat-ibadat sunat yang lain.

Tetapi ramai juga yang mengalami masalah cepat letih dan lemau, badan pula terasa berat semacam dan sukar untuk memberi tumpuan terutama ketika solat terawih kerana rasa sangat mengantuk dan cepat penat. Jangan risau masalah ni boleh di kurangkan dengan Set Mighty 3 Gems ni, ia sangat membantu kita untuk lebih bertenaga di bulan puasa. Hidangan yang sangat lazat dan sesuai untuk seisi keluarga.

Bagi yang muslim, puasa tak semestinya jadi alasan untuk produktivi makin jatuh. Malah, kita patut lebih cergas daripada biasa kan? Buktikan kita muslim/muslimah sejati, puasa ke tak puasa ke kita cergas seperti biasa. Barulah hebat!

Cergas Semasa Puasa Walaupun Sarat Mengandung

Hayati sendiri kisah ibu ni, nampak je macam tercungap-cungap tapi dia puasa penuh tau. Tengah pregnant lagi. Hah, jika anda pun tengah pregnant sekarang ni, cubalah dan rasailah sendiri kehebatan Shaklee yang sentiasa BERKESAN, SELAMAT & MESRA ALAM.

 

Apa yang best dalam Set Mighty 3 Gems Shaklee ni. Di dalam set ni terdapat 3 suplemen utama :

Energizing Soy Protein (ESP) – sumber protein tinggi dan mampu membekalkan tenaga serta kenyang lebih lama. Sesuai juga untuk pesakit kencing manis kerana mempunyai glisemik yang rendah.

Performance Drinks – minuman isotonik tanpa gas dari rumusan OptiCarb yang sudah dipatenkan terbukti mampu meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, membekalkan lebih tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera. Digalakkan diambil semasa berbuka untuk membantu tubuh menjaga kestabilan bendalir penting supaya dapat menunaikan ibadah-ibadah di bulan puasa.

Meal Shakes – hidangan lengkap dengan asid amino mudah serap dengan penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga semasa berpuasa. Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.

Lazat dan berkhasiat untuk dinikmati oleh semua golongan. Sangat sesuai juga untuk si kecil yang baru belajar berpuasa dan atasi masalah sembelit semasa berpuasa kerana kurang minum air.

resepi sahur

Kelebihan Set Mighty 3 Gems

:: Membantu mengurangkan rasa lapar

:: Membantu tubuh menjaga kestabilan bendalir

:: Baik untuk sistem neuromotor iaitu tindakbalas saraf dan otot

:: Kekal bertenaga sepanjang hari elak keletihan dan badan lesu

:: Atasi masalah gastrik waktu berpuasa

:: Bantu ibu menyusu atasi susu merudum

:: Bantu daya penumpuan dan elak kurang peka

:: Bantu untuk bersahur dengan ringkas tetapi sangat berkhasiat

:: Bantu melengkapkan nutrisi warga tua untuk mereka berpuasa dan bersahur dengan lebih mudah kerana penyerapan yang lebih baik untuk badan mereka.

Pengalaman Penggemar Set Mighty 3 Gems 

testimoni mighty gems 1

 

testimoni mighty gems 2

 

testimoni mighty gems 3

 

testimoni mighty gems 4

Segera dapatkan Set Mighty 3 Gems ini untuk badan lebih bertenaga dan dapat beribadat dengan sempurna di bulan puasa yang penuh barakah ini.

Selamat Berpuasa!

 

“Tiada Jalan Pintas Untuk Sihat” 

:: Apa Yang Kita Makan Hari Ini Akan Menentukan Kesihatan Kita 10 Tahun Akan Datang ::

Untuk dapatkan info lanjut mengenai masalah atau produk seperti di atas serta konsultasi eksklusif khas untuk anda, sila hubungi saya segera:

Hadyla Rose
Shaklee Independent Distributor
C.O.D Kawasan Puchong & Postage Seluruh Malaysia

Call | SMS | Whatsapp:
012 – 339 8734

SID No.:
910071

Email:
hadylarose@diarinutrisi.com

nutrisi untuk talasemia

Tips Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge