Pengalaman berpantang masa anak pertama dengan anak ketiga berbeza sangat. Serius berpantang anak ketiga lebih bertenaga dan mood pun lebih ceria.

Terdetik hati nak mencuba berpantang dengan set berpantang dan menyusu Shaklee ni masa anak ketiga lah, alhamdulillah impian nak menyusukan anak ketiga ni tercapai dan luka bersalin pun cepat sembuh. Alhamdulillah sangat.

Lagi satu masalah sembelit kali ni memang tiada. Happy sangat ibarat jatuh cinta berkali-kali 🙂 Nak makan masa berpantang tu pun tak risau, kalau tak asyik terfikir je takut nak membuang susah. Ngeri sangat kalau sembelit waktu minggu pertama bersalin tu. Ye la luka pun masih baru dan kalau tak kena gaya risiko terbuka balik tu tinggi.

Masa dekat-dekat nak bersalin tu…..terus ambil set premium tau sebab nak badan pulih dengan cepat…tamak pun ada kan..hihi. Tapi untuk kesihatan sendiri apa salahnya, lagipun badan kita ni nak pakai lama, betul tak ?

Lagipun proses bersalin bukan perkara mudah. Sepenuh tenaga kita gunakan, jadi memang berbaloi la ambil set premium terus sebab ia membantu secara keseluruhan termasuk dari segi tambah tenaga dan bantu badan hasilkan darah baru yang mencukupi untuk menggantikan darah yang banyak hilang masa proses berjuang melahirkan permata hati.

Ketara sangat perbezaannya bila berpantang dengan set berpantang dan menyusu ni….

Jom baca serba sedikit perjalanan penyusuan selama 2 tahun. Alhamdulillah berjaya juga menyusu lengkap 2 tahun walaupun waktu ni masih bekerja dan belajar separuh masa 🙂

  • pengeluaran susu pun mudah masa 1st day berpantang tu..alhamdulillah.
  • hari kedua pula susu dah makin meriah….lagi la suka…kalau dulu walaupun dah masuk hari ke-3 macam takde harapan nak menyusukan baby…stress tau! tapi dengan set berpantang dan menyusu ni segalanya jadi mudah…suka sangat 🙂
  • teringat masa bersalin anak ke-4 tahun lepas doktor pun terkejut sebab lepas beberapa jam deliver baby, saya dah boleh bangun ke toilet sendiri… siap tukar ‘baju pink special’ tu lagi..huhu..sampai Doktor tegur..Eh! awak dah nak balik ke? punyalah terkejut doktor sebab bertenaga dan cergas macam orang tak bersalin..alhamdulillah..proses bersalin pun Allah mudahkan..syukur sangat.
Baca Juga:  12 Masalah Ibu Hamil Yang Perlu Kita Ambil Tahu

Haaa…kalau berminat nak berpantang dan menyusu dengan set ni jangan lupa hubungi kak Hadyla yer….

FREE konsultasi utk SET BERPANTANG & MENYUSU + FREE konsultasi utk penyusuan juga

image

 

 

Macamana Nak Buat Pesanan ?

Hubungi saya melalui Whatsapp ke 012.3398734 atau klik di sini untuk lebih pantas

hubungi HR

Anda ingin HARGA PENJIMATAN sehingga 15-20%. Daftar diri anda sebagai ahli Shaklee untuk makan sendiri. Istimewanya anda jika pembelian melalui saya anda layak mendapat konsultasi secara berterusan untuk penggunaan produk Shaklee secara tepat dan berkesan.

Pilihan lain untuk anda yang mempunyai debit kad atau kredit kad, belian set ini boleh terus dibuat dengan  KLIK belian sekarang.  Ia Mudah, Selamat dan Cepat.

cara beli Shaklee

 

 

“Tiada Jalan Pintas Untuk Sihat” 

:: Apa Yang Kita Makan Hari Ini Akan Menentukan Kesihatan Kita 10 Tahun Akan Datang ::

Untuk dapatkan info lanjut mengenai masalah atau produk seperti di atas serta konsultasi eksklusif khas untuk anda, sila hubungi saya segera:

Hadyla Rose
Shaklee Independent Distributor
C.O.D Kawasan Puchong & Postage Seluruh Malaysia

Call | SMS | Whatsapp:
012 – 339 8734

SID No.:
910071

Pengedar Shaklee 012.3398734

 

Rahsia Ibu Berpantang Luka Cepat Sembuh Dan Susu Meriah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge