Saat menerima orang baru dalam kehidupan rumahtangga merupakan saat yang paling indah bagi pasangan suami isteri dan ahli keluarga terdekat.

Pengalaman sendiri bila masuk je usia kandungan 7 bulan ke atas kelengkapan asas bayi memang dah mula beli. Setiap kali keluar ke mana-mana beg baju memang bawa dan letak dalam kereta bersama buku check up pink itu ūüôā

Teruja sangat ke ? Bukan apa sekadar ambil pengajaran daripada ibubapa lain sebab ada yang bersalin di usia kehamilan 7 bulan lagi. Awal kan ?

Jadi senarai keperluan bayi terutama yang asas wajib ada, penting tau manalah tahu kan kalau ditakdirkan bayi kita ni nak keluar awal pula, jadi sekurang-kurangnya kita dah bersedia fizikal dan mental.

Antara barang yang ada dalam beg tu salah satunya set mandian bayi. Seeloknya pilih set mandian organik kerana kulit bayi yang lembut dan halus mempunyai sedikit kelenjar untuk merembeskan minyak tidak sama seperti kulit orang dewasa.

Rutin untuk pastikan bayi sentiasa bersih dan selesa setiap hari menyebabkan perlindungan semulajadi yang terdapat di kulit bayi mudah menjadi kering. Kalau bayi kita ni jenis kulit sensitif lagi memburukkan keadaan kulitnya.

 Set Mandian kulit sensitif

Kenapa Kena Pilih Set Mandian Organik ShakleeBaby 

Selain terbukti selamat untuk si comel, ia juga lembut dan tak pedihkan mata! Sangat di sarankan kepada ibu yang anak mengalami masalah kulit sensitif atau ekzema terutama di pipi dan wajah mulusnya.

#1. Gentle Wash ( Sabun Mandian ) 

  • terdiri daripada chamomile, lavender dan aloe vera organik.
  • mempunyai pH yang seimbang dan tidak menyebabkan alahan kulit dan diuji untuk sensitiviti

Sabun untuk ekzema

#2. Soothing Lotion ( Losyen Lembut )

  • Losyen yang mesra kulit bayi. Lembut dan lembap secara semulajadi.
  • terdiri daripada chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.
  • Mengekalkan kelembapan kulit elak kekeringan secara optimum
  • Kanak-kanak dan dewasa pun sesuai menggunakannya.

Losyen untuk kulit sensitif

#3. Massage Oil ( Minyak Urut )

  • Bonding time !
  • Urutan terapi yang sangat menenangkan untuk si manja di mana – mana aja
  • Terdiri daripada minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile
  • Sesuai dijadikan pelembap selepas mandian
  • Bantu bayi yang sukar tidur dan kerap meragam serta kembung perut.

Minyak aromaterapi untuk bayi

Keistimewaan Shaklee Baby

  • Paling penting! Ia telah diuji secara klinikal dan diuji pakar pediatrik.
  • Bahan yang disahkan organik
  • pH seimbang
  • Tidak menimbulkan alahan
  • Bahan semulajadi dan organik

Set mandian baby organik

 

Dan lagi best dapat FREE Towel Shakleebaby. Hooray!

Towel ni best sangat sebab lembut dan saiznya besar. Didatangkan pula dengan beg toiletries yang cantik ni, memang mudah la nak bawa bila keluar jalan-jalan tu kan. Betul-betul best tau, rugi kalau tak grab cepat sebab towel ni limited edition.

 

 

 

 

 

 

BAGAIMANA UNTUK MENDAPATKAN PRODUK TERBAIK NI ?

Hubungi saya melalui Whatsapp di 012-3398734 untuk mendapatkan konsultasi paling tepat dengan pilihan suplemen terbaik berkaitan masalah dan bajet anda.

Saya adalah pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia. Istimewanya anda jika pembelian melalui saya anda layak mendapat konsultasi secara berterusan untuk penggunaan produk Shaklee secara tepat dan berkesan.

 

 

Pilihan lain untuk anda yang mempunyai kad kredit, belian set ini boleh terus dibuat dengan KLIK gambar di bawah. Ia Mudah, Selamat dan Cepat.

Cara beli Shaklee online

 

‚ÄúTiada Jalan Pintas Untuk Sihat‚ÄĚ

:: Apa Yang Kita Makan Hari Ini Akan Menentukan Kesihatan Kita 10 Tahun Akan Datang ::

Untuk dapatkan info lanjut mengenai masalah atau produk seperti di atas serta konsultasi eksklusif khas untuk anda, sila hubungi saya segera:

Hadyla Rose
Shaklee Independent Distributor
C.O.D Kawasan Puchong & Postage Seluruh Malaysia

Call | SMS | Whatsapp:
012 ‚Äď 339 8734

SID No.:
910071

Email:
hadylarose@diarinutrisi.com

[ Set Mandian Kulit Sensitif ] Produk Organik Terbaik Untuk Bayi

3 thoughts on “[ Set Mandian Kulit Sensitif ] Produk Organik Terbaik Untuk Bayi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge