Mungkin ada yang tertanya-tanya halal ke produk Shaklee ni ? Teringin sangat nak cuba kan, tapi tak tahu nak tanya dengan siapa status halal produk-produk Shaklee di Malaysia ni kan ? Jangan risau Shaklee di jamin Halal dan Selamat.

Sijil halal shaklee

Gunakan Shaklee Tanpa Was-Was

Nak tahu tak sebenarnya Shaklee ni tersangat la komited tau dalam menjaga hak pengguna muslim di Malaysia ni. Setiap tahun tanpa gagal Shaklee memperbaharui sijil HALAL Shaklee supaya pengguna Shaklee tidak ragu-ragu untuk menggunakannya. Jadi gunalah tanpa was-was.

Sijil Halal Shaklee 2018

Sijil halal Shaklee 2018 ini telah dikeluarkan pada 19 December 2017 oleh Islamic Services of America (ISA). Ia sah digunakan sepanjang tempoh bermula 1 Januari 2018 sehingga 31 Disember 2018.

Sijil halal shaklee

Siapa Islamic Services of America (ISA) ?

ISA ini diiktiraf sebagai salah satu badan agama Islam di bawah JAKIM tetapi ia bertempat di Amerika Syarikat (USA). Ya, satu badan Islam seperti JAKIM di Malaysia yang mengawalselia status halal. Islamic Services of America (ISA) antara senarai badan Islam luar negara yang sangat tegas dan paling sukar dalam memberikan sijil halal di US. Prosedur untuk mendapatkan sijil halal Shaklee ini sangat ketat.

Mesti ada yang nak tahu kan kenapa bukan halal JAKIM ?

Sebab produk Shaklee bukan dikilangkan di Malaysia. Kesemua produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia telah mendapat kelulusan halal daripada negara pengeluarnya yang terletak di Iowa, USA. Pihak JAKIM mengiktirafkan produk-produk Shaklee ni yang mendapat pengesahan halal oleh pihak ISA.

 

Untuk kepastian anda boleh ke pautan Portal Rasmi Halal Malaysia untuk melihat senarai penuh pemegang sijil halal luar negara yang diiktiraf.

Sijil halal shaklee

Sekali lagi gunalah produk Shaklee ni tanpa was-was. Tak hairan lah makin ramai tau yang bertanyakan Shaklee dan konsisten menggunakannya. Jom sama-sama menikmati kebaikan Shaklee dan menjalani kehidupan yang lebih sihat dan berpanjangan bersama Shaklee. Ini kerana kesihatan yang baik adalah perkara yang paling berharga di dunia. Setuju tak ?

Baca Juga:  Kenapa Tiba-Tiba Kelopak Mata Asyik Bergerak-Gerak.

 

Saya sendiri adalah pengguna sejak 2012 sehingga kini. Ya, masih setia. Alhamdulillah banyak sangat perubahan positif terhadap kesihatan. Keberkesanan produk Shaklee sangat luarbiasa kerana penghasilan produk semulajadinya membuatkan saya ingin terus berkongsi dengan anda diluar sana.

Ya, apabila anda memilih Shaklee tiga perkara yang nyata dan benar yang anda akan tahu

IA SELAMAT . IA TERBUKTI . DAN IA BERKESAN

perbezaan shaklee

Lebih USD250 juta telah dilaburkan setiap tahun untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.

Pihak Shaklee juga telah menjalankan 350 ujian bagi setiap kandungan, 100,000 ujian kualiti produk setiap tahun dan 23,000 ujian keaslian dan keselamatan pada setiap tahun. Hanya bahan semulajadi yang paling tulen dan asli digunakan dalam ramuan Shaklee.

Sekiranya Anda Ingin Membuat Pesanan Atau Untuk Mendapatkan Maklumat Tentang Produk Shaklee

Hubungi saya melalui Whatsapp di 012-3398734 untuk mendapatkan konsultasi paling tepat dengan pilihan suplemen terbaik berkaitan masalah dan bajet anda.

Saya adalah pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia. Istimewanya anda jika pembelian melalui saya anda layak mendapat konsultasi secara berterusan untuk penggunaan produk Shaklee secara tepat dan berkesan.

 

tempah sekarang

 

“Tiada Jalan Pintas Untuk Sihat”

:: Apa Yang Kita Makan Hari Ini Akan Menentukan Kesihatan Kita 10 Tahun Akan Datang ::

Untuk dapatkan info lanjut mengenai masalah atau produk seperti di atas serta konsultasi eksklusif khas untuk anda, sila hubungi saya segera:

Hadyla Rose
Shaklee Independent Distributor
C.O.D Kawasan Puchong & Postage Seluruh Malaysia

Call | SMS | Whatsapp:
012 – 339 8734

SID No.:
910071

Email:
hadylarose@diarinutrisi.com

[ Status Halal Shaklee ] Sijil Halal Shaklee 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge