Nak tahu tips ekspress daftar ahli Shaklee ? Tapi sebelum nak mendaftar tu mesti banyak persoalan yang bermain di minda kan ? Jom ambil masa sekejap untuk baca. Dah lepas baca tu cepat-cepat daftar ahli tau atau hubungi saya segera untuk bantuan.

Soalan Yang Ramai Nak Tahu Sebelum Daftar Ahli

#1. Berapa Yuran Nak Daftar Ahli

RM 68.90 ( tak termasuk kos penghantaran). Tak percaya ? Betul la. Tak sampai ratusan ringgit pun. Ni harga masa 6% GST. Tapi sekarang dah 0% GST anda hanya perlu bayar RM65 sahaja.

DAFTAR-ahli-shaklee

#2. Maintain Point dan keahlian

Sekiranya untuk makan sendiri, share dengan kawan-kawan atau saudara mara tak perlu risau pun nak maintain points setiap bulan atau nak buat minimum purchase kecuali anda pilih untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee. Keahlian anda tetap aktif

#3. Wajib Membuat Pembelian Setiap Bulan Untuk Kekalkan Keahlian

Tak perlu.

2 Cara Daftar Ahli Shaklee

Terdapat 2 cara untuk mendaftar keahlian Shaklee

(1) Buat bayaran untuk pendaftaran ahli sebanyak RM65 (kos penghantaran RM10 Semenanjung & Sabah/Sarawak) dan akan menerima 1 set memberkit yang sangat eksklusif.

(2) Pembelian mana-mana kombinasi produk Shaklee yang melebihi 200 points (anggaran belian RM 670 Semenanjung dan RM850 Sabah/Sarawak) anda layak mendapatkan KEAHLIAN SECARA PERCUMA

Contohnya jika anda beli terus 2 botol Vivix dalam 1 resit anda automatik dapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA

Vivix-keahlian-percuma

Untung yang bakal anda dapat apabila buat belian 2 botol Vivix ini ialah secara automatik anda akan dapat CASH dari Shaklee dalam RM30+ pada bulan hadapan terus ke akaun bank anda. ( sebab itu la masa nak daftar ahli nama & nombor akaun bank diperlukan ).

Apa Yang Perlu Anda Lakukan

(1) Daftar sendiri di cawangan Shaklee berhampiran.Antara butiran yang diperlukan untuk urusan pendaftaran borang keahlian Shaklee di kaunter adalah :

  • Nama
  • Alamat Surat Menyurat
  • Nombor Kad Pengenalan
  • E-mail
  • Nombor Telefon
  • Nama & Nombor Akaun Bank ( untuk tujuan pembayaran bonus jika layak)
  • Nama & Nombor Kad Pengenalan pasangan (jika berkaitan)
Baca Juga:  Tips Memilih Minyak Ikan Terbaik

Untuk pendaftaran keahlian, anda memerlukan seorang penaja. Anda boleh menggunakan ID Shaklee saya iaitu 910071 ( No. Telefon : 012.3398734 )

(2) Cara yang lebih mudah dan jimat masa. Anda cuma perlu menghubungi saya di talian 012.3398734 (whatsapp atau SMS) dengan menghantar butiran seperti di atas untuk saya bantu urusan pendaftaran anda.

Kenapa Semua Orang Wajib Daftar Ahli Shaklee ?

Selain untuk dapatkan harga jauh lebih murah, anda akan dapat personal konsultan….wahhh macam personal shopper pula :)). Personal konsultan ni tugas dia nak bantu anda membuat kombinasi pilihan produk yang tepat untuk keperluan semasa anda sebelum membuat pembelian, aturan makan vitamin, cara buat pesanan secara online dan sebagainya.

Sebab tu ramai yang pilih untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

(1) Jika pilihan anda hanya untuk makan sendiri / berkongsi dengan saudara mara & kawan-kawan.

▪ Anda berpeluang untuk beli dan menikmati semua produk Shaklee dengan harga jauh lebih murah dan yang paling best anda dah tak perlu nak survey sana sini untuk tanya harga setiap botol vitamin Shaklee. PASTI anda dapat harga ahli. Kan best tu.

(2) Jika pilihan anda untuk bergelar Usahawan anda boleh jadi Pengedar Sah Shaklee

▪ Anda berpeluang untuk mendapat faedah 3C yang ditawarkan oleh Shaklee iaitu :

1. CASH BONUS

2. CAR BONUS

3. CONVENTION TRIP (Percutian / Umrah)

▪ Selain itu anda berpeluang untuk JANA pendapatan sampingan atau tetap dengan bisnes Shaklee. Penuhi setiap satu IMPIAN SENDIRI, IMPIAN IBU AYAH dan IMPIAN PASANGAN DAN ANAK-ANAK ANDA. Best bukan ?

▪ Anda berpeluang untuk BINA empayar perniagaan anda sendiri yang pasti boleh diwarisi oleh anak dan keturunan anda.

▪ Anda juga berpeluang untuk BANTU seramai mungkin orang lain untuk mereka capai kesihatan dengan suplemen Shaklee dan BANTU kehidupan orang lain dengan membuka peluang perniagaan yang sama untuk mereka jana pendapatan hanya dengan berkongsi pengalaman anda bersama Shaklee

Bila Boleh Buat Belian Produk

Pembelian boleh dibuat bersama pendaftaran ahli dan kos penghantaran pun boleh dijimatkan. Kalau anda berhasrat untuk buat bisnes bersama Shaklee, sejurus selepas pendaftaran anda dah boleh mula bagitahu atau war-war produk shaklee pada bakal customer anda. Mudah kan ?

Baca Juga:  Checkers Seksyen 15 Shah Alam Beli Goodies Birthday Party

Jangan berlengah DAFTAR SEKARANG. Jadilah sebahagian daripada keluarga Shaklee di bawah Empayar iStar

 

“Tiada Jalan Pintas Untuk Sihat”

:: Apa Yang Kita Makan Hari Ini Akan Menentukan Kesihatan Kita 10 Tahun Akan Datang ::

Untuk dapatkan info lanjut mengenai masalah atau produk seperti di atas serta konsultasi eksklusif khas untuk anda, sila hubungi saya segera:

Hadyla Rose
Shaklee Independent Distributor
C.O.D Kawasan Puchong & Postage Seluruh Malaysia

Call | SMS | Whatsapp:
012 – 339 8734

SID No.:
910071

Email:
hadylarose@diarinutrisi.com

 

Tips Ekspress Daftar Ahli Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge